Aika:
19:00–22:00

Paikka:
Yoga Nordic
Kristiinankatu 9, Hansakortteli

  • Muut

Yoga Nordicin Taiteiden yö

Tervetuloa Yoga Nordicin Taiteiden yön tapahtumiin. Taiteiden yön kunniaksi Yoga Nordic tarjoaa kolme huolella valittua tuntia – ilmaiseksi! Air Yoga Smooth with healing sounds, Hot Vinyasa Yoga with Music ja Kehomeditaatio + äänimaljarentoutus. Varaathan tunnit etukäteen Yoga Nordicin varausjärjestelmästä. Luo itsellesi tunnus ja salasana ja pääset valitsemaan haluamasi tunnit. www.yoganordic.fi

19.00-20.00
Air Yoga Smooth with Healing Sounds (ohjaaja Petri)

60 min: Ihana leijumisen keveys ja äänimaljojen sointi yhdistyvät tässä air jooga-harjoituksessa. Harjoitus on kevyt ja rauhallinen hyvän olon ja mielen kokonaisuus. Harjoitus aloitetaan ja päätetään kankaassa rentoutumisella, ja tunnin ajatus on rauhoittaa ja avata kehoa lempeästi. Tunti sopii kaikille. Ota mukaan: Joogamatto, hihallinen paita. Ei koruja, vetoketjuja tai pinnejä.

20.30-21.30
Hatha Vinyasa with Music (ohjaaja Linda)

60 min: Perinteinen Hatha Vinyasa jooga huoneenlämmössä. Tunti sisältää niin dynaamisia lämmittäviä asanoita kuin lattia-asanoitakin rauhoittavan musiikin säestyksellä. Tunti soveltuu kaikille, eikä aiempaa kokemusta joogasta tarvita. Ota mukaan: joogamatto ja pyyhe.

21.30-22.30
Kehomeditaatio ja äänimaljarentoutus (ohjaaja Jouni)

60 min: Täydellisesti kehon sekä mielen rentouttava tunti. Kaikki tapahtuu mukavasti selinmakuulta, jossa ensin puretaan kehosta liike sekä jännitys ja samalla mieli rauhoitetaan meditatiiviseen tilaan. Tämän jälkeen vain ollaan ja nautitaan äänimaljojen terapeuttisesta soinnista.