Aika:
21:00–24:00

Paikka:
Turun pääkirjaston sisäpiha, Linnankatu 2

  • Musiikki

”Café Siriuksen Tähdet” esiintyy kirjaston pihalla

The Four Expendables, Limbo ja Duo Sirtaki

Limbo on yhtye jonka jäseniä yhdistää rakkaus jazziin. Maria Spelkina (laulu, basso, domra) on valmistunut Sibelius-akatemiasta pääaineenaan klassinen kitara. Kai Kallio (kitara) puolestaan omaa pitkän historian heavy metal- ja rock-musiikin parista. Luka Milanov (puhaltimet) tunnustautuu vannoutuneeksi instrumenttien keräilijäksi.

Duo Sirtaki on soittanut kreikkalaista busuki-musiikkia yli 20 vuotta Suomessa ja Kreikassa. Kokeneen Kreikka-duon ohjelmistossa on juuri sitä musiikkia, jonka myötä ajatukset palaavat Kreikan tavernoihin ja rannoille. Orkesterilta ilmestyi pari vuotta sitten laadukas CD jolla esiintyy suomalaisia ja kreikkalaisia huippumuusikoita. 1. busukissa on Kimmo Hyyppä, joka on valmistunut Turun yliopistosta musiikkitieteen oppiaineesta. Hänellä on 30 vuoden kokemus kreikkalaisesta musiikista ja hänet tunnetaan taidokkaana busukistina. Ari-Pekka Haapanen (laulu, kitara, 2. busuki) laulaa kreikaksi ja on valmistunut Turun konservatoriosta kitaran soiton opettajaksi. (Lisätiedot, Kimmo Hyyppä 040 582 93 66).

The Four Expendables: Ari Korhonen, kitara ja laulu, Ilkka Suominen, kitara ja laulu, Pekka Sundman, koskettimet ja laulu, Antero Lynne, basso. Tunnettuja rock- ja pop-klassikoita aina 60-luvulta tähän päivään puoliakustisesti.

Illan aloittaa Limbo klo 21, Duo Sirtaki esiintyy 21:30 ja The Four Expendables klo 22:00.

Konsertti toteutetaan yhteistyössä Café Siriuksen kanssa.