klo 15:00–00:00

Mannerheiminpuisto (Mikaelinpuisto)

Puutarhakatu 24

Miltä kuulostaisi kesä, pienpanimofestarit, juomat oikeista laseista, rento tunnelma ja laaja juomavalikoima? SOPP eli Suuret Oluet – Pienet Panimot on vastaus tähän kaikkeen.

SOPP on pienpanimofestivaali ja sen järjestäjänä toimii Suomen vanhin pienpanimo, Lammin Sahti.

Ikäraja K-18 klo 18:00 alkaen. Alaikäiset voivat päästä alueelle päiväsaikaan huoltajansa seurassa ja valvonnassa.

Tapahtuma-alueelle on vapaa pääsy päivittäin klo 18:00 saakka, mikäli alueella on tilaa. Alueelle on maksullinen sisäänpääsy klo 18:00 alkaen. Edulliset ennakkoliput ja pöytävaraukset Tiketistä. Liput ovelta 15 €, sisältäen lasimaksun.

Aukioloajat:
To 11.8. klo 15:00–00:00
Pe 12.8. klo 15:00–00:00
La 13.8. klo 12:00–00:00

Taiteiden yönä tapahtumassa esiintyy harmonikkataiteilija Netta Skog klo 20–22 välillä.

Netta Skog on kansainvälisestikin tunnettu uuden ajan harmonikkataiteilija ja hän on ollut tuttu näky muun muassa monien eturivimme raskaan musiikin bändien vierailijana.

Tämä digiharmonikansoiton maailmanmestari on tuonut harmonikan nykyaikaan soittamalla kaikkia sellaisia kappaleita joita ei ikinä uskoisi harmonikalla soitettavan. Digiharmonikan ansiosta hän pystyy muuntautumaan yhden naisen orkesteriksi ja silmät sulkiessaan ei voi edes uskoa että kaikki musiikki tulee yhdestä harmonikasta! Vai oletko joskus kuullut esimerkiksi Iron Maidenia tai Children of Bodomia haitarilla? Tämän lisäksi Netta myös laulaa. Tämä artisti pitää kokea livenä, sitä ei muuten usko todeksi!

Kategoriat

Ruoka & juoma